Velkommen 2023!


Vi ønsker alle et riktig godt, nytt år, og velkommen til kirken!

2023 ligger foran oss, og blir et spennende år. Til tross for mye usikkerhet og vanskelige tider er det mye fint og konstant å se fram til - kirkene står her enda, og ønsker alle velkommen til varme fellesskap, om enn i litt kaldere rom. 

Les også: Kirkerommet senker temperaturen til 15°C

Søndagsgudstjenesten er ukas høydepunkt i kirken, men det skjer veldig mye mer i løpet av uken. Alle kirkene i Bærum tilbyr babysang, hvor foreldre og barn kommer sammen for å synge, leke, spise og snakke med andre i samme livssituasjon. Mange kirker har også småbarnsang og barnekor for de eldre barna. Flere kirker tilbyr fellesmiddager til lavere pris enn hva det koster å handle inn til egen middag, og det er lunsj- og kaffetreff på dagtid i hele Bærum! Mye av dette foregår i menighetssaler, hvor det enda er behagelige temperaturer.

Det er kirkeakademi, konserter, kulturopplevelser, samtalegrupper, åpne kirker for bønn, lystenning og stillhet, og livlige etter-skole aktiviteter. Faktisk skjer det så mye at det i gjennomsnitt er 9500 folk innom kirkene i Bærum hver uke, og du finner garantert noe som passer for deg. Ta kontakt med din menighet, eller se skjerikirken.no for å finne det du har lyst til å være med på!

Tilbake