Konfirmasjon i koronatid


Konfirmasjon i koronatid er annerledes, men det er fortsatt rom for gode minner.

Vi vil alltid huske konfirmantene fra korona-årene. Temaundervisning i kirken, gudstjenester, sosiale samlinger og andre aktiviteter fikk en brå avslutning da Koronapandemien rammet Norge og verden. Alternativ ble konfirmasjonsundervisning på nett ved å lese i bibelen, se på gudstjenester på nett og reflektere over livets store spørsmål hjemmefra. Våre kateketer og prester jobber på spreng for å sørge for at alle ungdommer skal få en så god konfirmasjonstid som mulig.

Selv om konfirmasjonstiden har vært annerledes, vil alle konfirmanter bli konfirmert i sin kirke. Konfirmasjonstidspunkt og datoer kan komme til å endres med hensyn til de retningslinjer for smittevern som gjelder til enhver tid. Menighetens lokale kateket vil holde alle konfirmanter og foresatte jevnlig orientert på epost. Menighetens nettside er alltid oppdatert med de siste nyhetene. 

Alle menigheter planlegger for fysisk leir i sommer. Hvis det ikke lar seg gjennomføres har vi gode erfaringer med hjemmeleir. Vi avlyser ikke, men følger myndighetenes regler og anpasser opplegget etter gjeldende smittevernrestriksjoner. Følg med på nettsiden til din menighet for mer informasjon.

Se menighetenes nettsider. 
 

 

 

Tilbake